Met online begeleiding zelf je spullen opruimen en organiseren.

Rommel en chaos zijn vanaf nu verleden tijd!

» Heb je moeite om spullen terug te vinden?
Zoek jij ook elke dag naar spullen die je nodig hebt, waardoor je onnodig veel tijd verliest?

» Vind je het moeilijk om spullen weg te doen?
Weet je dat je te veel spullen hebt en kan je ze niet laten gaan?

» Weet je hoe je moet opruimen?
En toch blijft je huis rommelig?

Van slaaf van mijn spullen naar baas!

Baasoverrommel

Zo zag mijn leven er tot een aantal jaar geleden uit. Spullen leken, op eigen houtje, door huis te zwerven. Ik nam geen beslissingen over welke spullen ik wel, of juist niet, in mijn leven wou hebben. Ik hield spullen bij voor ‘in het geval dat…’. Ik dacht nooit na over hoe ik mijn spullen organiseerde.

Kortom, ik modderde maar wat aan en ik ging er van uit dat ik te chaotisch was om zelfs maar in de buurt te komen van de idealen uit tijdschriften…

Totdat ik een alleenstaande mama werd. Lege plekken in mijn woonkamer die ik niet zomaar achteloos opnieuw met spullen wou vullen.

Ik ging naar een infosessie van een professional organizer (opruimcoach of opruimhulp) en kwam laaiend enthousiast thuis. Ik ging stap voor stap zelf opruimen en organiseren. Zo kreeg ik voor het eerst echt overzicht over mijn spullen.
En het grootste effect voelde ik in mijn hoofd: rust!

Dit effect wenste ik iedereen toe. Dus volgde ik een opleiding tot professional organizer.

“Vanaf dat moment heb ik er mijn levensmissie van gemaakt om mensen die vastgelopen zijn met hun spullen opnieuw baas te laten worden over hun spullen!”

Nooit meer rommel!

Baas worden over mijn eigen spullen, weten dat ik bepaal welke spullen er in mijn huis zijn, was een gigantische ommekeer. Niet alleen voor hoe ik leef, maar nog meer voor hoe ik mij voel!

Omdat ik dit anderen ook gun, volgde ik de opleiding tot professional organizer. Sinds 2018 combineer ik de voordelen van het internet om mensen te helpen.

Ik bracht mijn kennis en ervaring samen in een traject waardoor je, samen met mijn begeleiding, je leven verandert via je spullen. Het resultaat is helemaal geen afgelikt prentje waarin je amper durft adem te halen. Het resultaat is een omgeving waarin je je thuis voelt en tot rust kan komen. Een omgeving waarin jouw spullen je het leven vergemakkelijken.

Nooitmeerrommel

Ryfka Heyman

Ook jij kunt terug overzicht en rust krijgen met de spullen bij je thuis!

Ookjijkandit

Krijg meer tijd
Je vindt snel de spullen die je nodig hebt en je weet waar je spullen terugzet.

Opruimen wordt kinderspel
Je hebt een goede basisorganisatie voor je spullen waardoor je snel en makkelijk opruimt en organiseert.

Krijg meer energie
Je maakt van je thuis terug een plek waar je tot rust komt zodat je er energie van krijgt.

Bespaar en ontvang geld
Je betaalt rekeningen op tijd en vraagt premies correct aan dankzij een logisch systeem voor je papieren.

Els

Labelen was een probleem, nu een zalig iets. We zijn momenteel in ons vakantiehuis en zelfs hier ben ik begonnen met labelen. Geen vragen meer van: "Waar staat dat?". Alles staat in de kast aangeduid. Nooit gedacht dat ik dat zou toepassen. Iedereen weet waar alles hoort. Zalig toch.

Het grootste verschil na de cursus is in mijn hoofd. Tijdens deze cursus heb ik moeilijke momenten doorstaan op privévlak, maar je principes en inspiratiebundels hebben me geholpen. Ik zeg nu tegen mijn vrienden: 'Ik heb een opruimcursus gevolgd, maar het meest van al dat daaraan belangrijk was, was dat ik mijn mentale geest heb opgeruimd'. Misschien klinkt dit gek voor jou, maar zo voel ik het. Bedankt!

Els

De oplossing is dichterbij dan je denkt

Veel van mijn klanten worstelden jarenlang, of zelfs hun hele leven, met chaos en te veel spullen bij hun thuis. Ze liepen rond met het idee dat opruimen en organiseren iets is dat ze eigenlijk op hun eentje moeten kunnen. Hierdoor bleven ze aanmodderen. Het is dan ook bewonderenswaardig dat zij erkenden dat ze een duwtje in de rug konden gebruiken en in actie kwamen!

Als je opruimen en organiseren nooit leerde of oefende, kan je het ook niet toepassen. Daarom start ik altijd met de basis en begeleid ik je stap voor stap. Zodat je zelf ervaart hoe het ook bij jou thuis anders kan.

Wat houdt je tegen om jouw beste leven te leiden met je spullen?

Vul je gegevens in en we komen er samen achter in een gesprek. Zo ontdekken we of en hoe ik jou het beste kan helpen.
Ik werk altijd op maat en kijk naar wat jij nodig hebt.

Voor elk gesprek reserveer ik tijd. Indien je ons gesprek wil verplaatsen of afzeggen, kan dat zonder problemen tot 24 uur op voorhand.

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in de privacyverklaring.

Wat klanten zeggen:

Marie-Louise

Ik wens nog in contact te blijven met de andere cursisten. Onze besloten kring op Facebook vind ik er geschikt voor. We kunnen er elkaar de moed inspreken om door te zetten.

Marie-Louise

Lindsay

De hulp van Ryfka heeft een groot verschil gemaakt. De professionele hulp om mee een plan van aanpak op te stellen voor mijn verhuis was een enorme steun. Haar begrip voor het emotionele aspect van ‘wegsmijten’ en haar pragmatische insteek heeft enorm geholpen. Bedankt!

Lindsay

Stelde je het al heel lang uit om op te ruimen?
Wil je ECHT anders leven met je spullen?


Denk in mogelijkheden, niet in moeilijkheden.
Klik op de knop en vul je gegevens in.

2020 - Website door: Gert Geers - Algemene voorwaarden - Disclaimer

x
Deze website gebruikt cookies. Lees hier de privacyverklaring en disclaimer. Ik ga akkoord