Met online begeleiding zelf je spullen opruimen en organiseren.

Rommel en chaos zijn vanaf nu verleden tijd!

» Heb je moeite om spullen terug te vinden?
Zoek jij ook elke dag naar spullen die je nodig hebt, waardoor je onnodig veel tijd verliest?

» Vind je het moeilijk om spullen weg te doen?
Weet je dat je te veel spullen hebt en kan je ze niet laten gaan?

» Ben je boetes en aanmaningen beu?
Zijn je papieren een onoverzichtelijke boel waardoor je geld blijft weggooien aan te late betalingen en gemiste premies?

Van slaaf van mijn spullen naar baas!

Baasoverrommel

Zo zag mijn leven er 4 jaar geleden ook uit. Spullen leken, op eigen houtje, door huis te zwerven. Ik nam geen beslissingen over welke spullen ik wel, of juist niet, in mijn leven wou hebben. Ik hield spullen bij voor ‘in het geval dat…’. Ik dacht nooit na over hoe ik mijn spullen organiseerde.

Kortom, ik modderde maar wat aan en ik ging er van uit dat ik te chaotisch was om zelfs maar in de buurt te komen van de idealen uit tijdschriften…

Totdat ik een alleenstaande mama werd. Lege plekken in mijn woonkamer die ik niet zomaar achteloos opnieuw met spullen wou vullen.

Ik ging naar een infosessie van een professional organizer (opruimcoach of opruimhulp) en kwam laaiend enthousiast thuis. Ik ging stap voor stap zelf opruimen en organiseren. Zo kreeg ik voor het eerst echt overzicht over mijn spullen.
En het grootste effect voelde ik in mijn hoofd: rust!

Dit effect wenste ik iedereen toe. Dus volgde ik een opleiding tot professional organizer.

“Vanaf dat moment heb ik er mijn levensmissie van gemaakt om zoveel mogelijk andere, licht chaotische, vrouwen terug baas te laten worden over hun spullen!”

Nooit meer rommel!

Baas worden over mijn eigen spullen, weten dat ik bepaal welke spullen er in mijn huis zijn, was een gigantische ommekeer. Niet alleen voor hoe ik leef, maar nog meer voor hoe ik mij voel!

Omdat ik dit andere vrouwen ook volledig gun, volgde ik de opleiding tot professional organizer. Bovendien combineer ik sinds 2018 de voordelen van het internet met mijn ervaringen bij het helpen van vrouwen. Dit maakt me de eerste online opruimhulp voor licht chaotische vrouwen in Vlaanderen!

Ik bracht namelijk mijn kennis en ervaring samen in een online cursus zodat je zelf kan starten met opruimen en organiseren. Zo krijg je jouw beste versie van je huis. Het resultaat is helemaal geen afgelikt prentje waarin je amper durft adem te halen. Het resultaat is een omgeving waarin je je thuis voelt en tot rust kan komen. Een omgeving waarin jouw spullen je het leven vergemakkelijken.

Nooitmeerrommel

Ryfka Heyman

Ook jij kunt terug overzicht en rust krijgen met de spullen bij je thuis!

Ookjijkandit

Krijg meer tijd
Je vindt snel de spullen die je nodig hebt en je weet waar je spullen terugzet.

Opruimen wordt kinderspel
Je hebt een goede basisorganisatie voor je spullen waardoor je snel en makkelijk opruimt en organiseert.

Krijg meer energie
Je maakt van je thuis terug een plek waar je tot rust komt zodat je er energie van krijgt.

Bespaar en ontvang geld
Je betaalt rekeningen op tijd en vraagt premies correct aan dankzij een logisch systeem voor je papieren.

Ervaring van een klant:

Els

Labelen was een probleem, nu een zalig iets. We zijn momenteel in ons vakantiehuis en zelfs hier ben ik begonnen met labelen. Geen vragen meer van: "Waar staat dat?". Alles staat in de kast aangeduid. Nooit gedacht dat ik dat zou toepassen. Iedereen weet waar alles hoort. Zalig toch.

Het grootste verschil na de cursus is in mijn hoofd. Tijdens deze cursus heb ik moeilijke momenten doorstaan op privévlak, maar je principes en inspiratiebundels hebben me geholpen. Ik zeg nu tegen mijn vrienden: 'Ik heb een opruimcursus gevolgd, maar het meest van al dat daaraan belangrijk was, was dat ik mijn mentale geest heb opgeruimd'. Misschien klinkt dit gek voor jou, maar zo voel ik het. Bedankt!

Els, deelnemer van het traject met groepsbegeleiding

De oplossing is dichterbij dan je denkt

Veel van de vrouwen die een traject starten worstelden jarenlang, of zelfs hun hele leven, met chaos en te veel spullen bij hun thuis. Ze liepen rond met het idee dat opruimen en organiseren iets is dat ze eigenlijk op hun eentje moeten kunnen. Hierdoor bleven ze aanmodderen. Het is dan ook bewonderenswaardig dat zij erkenden dat ze een duwtje in de rug konden gebruiken en in actie kwamen!

Als je opruimen en organiseren nooit leerde of oefende, kan je het ook niet toepassen. Daarom starten mijn trajecten altijd met de basis en begeleid ik je stap voor stap zodat je zelf ervaart hoe het ook bij jou thuis anders kan.

Wil jij ook weer baas worden over jouw spullen?

Ik heb zorgvuldig 3 trajecten samengesteld waarover je hieronder alles leest.

Meteen zelf van start
zelfstudie

Zelfstudie

Wat:

 • Deze online zelfstudie is voor jou als je weet dat je doorzet.
 • Alle informatie en tools om zelf bij je thuis met opruimen en organiseren te starten.
 • Je bent en blijft gemotiveerd om er mee aan de slag te gaan zodat je meer ruimte en rust bij je thuis krijgt.
 • Perfect voor plantrekkers en doe-het-zelvers!

Hoe:

De eerste les is meteen beschikbaar in de online leeromgeving.

Elke week krijg je een nieuwe les.

Gedurende 2 maanden doorloop je zo 8 lessen.

Online leeromgeving blijft na afloop nog 2 jaar toegankelijk.

€ 397,00

Samen sterker
Groep

Meest gekozen

Wat:

 • Deze online groepsbegeleiding is geknipt voor jou als je graag de steun en kracht voelt van anderen die ook aan de slag gaan.
 • Je kan je successen (of frustraties) delen met anderen.
 • Je krijgt een antwoord op al je vragen in de groepsbegeleiding.
 • Als het nodig is, een schop onder je kont om zo echt wel tot meer ruimte en rust te komen.
 • Hoe:

  Op de startdatum van het traject heb je toegang tot de online leeromgeving met alle lessen.

  Gedurende 4 maanden zijn er 8 groepscoachings voor al je vragen.

  Je hebt toegang tot een community op Facebook.

  Online leeromgeving blijft na afloop nog 2 jaar toegankelijk.

  € 547,00

  Een traject op maat
  optimale begeleiding

  Optimale begeleiding

  Wat:

 • Deze online 1-op-1 begeleiding is voor jou als je snel en persoonlijk vooruit wil.
 • We achterhalen samen waar je tegen aan loopt en waar je naar toe wil.
 • Mijn aanpak en begeleiding zijn helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt.
 • Je krijgt een 1-op-1 antwoord op al je vragen.
 • Je gaat voorbij al je excuses, op naar meer ruimte en rust!
 • Hoe:

  Via persoonlijke uitleg, opdrachten en opvolging ga je aan de slag.

  We werken samen via 5 individuele coachingsgesprekken.

  Gedurende 6 maanden bepaal jij het tempo en kan je rekenen op mijn ervaring en motivatie.

  Bonus: Deel uitmaken van de community én ook 2 jaar toegang tot de online leeromgeving.

  € 997,00

  Veelgestelde vragen

  Je kan perfect weten hoe opruimen moet. Of je hele boekenkast kan vol staan met opruimboeken. Informatie over hoe je opruimt en organiseert, vind je namelijk makkelijk om je heen (bv. op het internet, in de bibliotheek,…). Het verschil zit er in of jij het ook doet. Dus, leef jij al op zo’n manier met jouw spullen dat ze jouw leven echt makkelijker maken?

  Om het te doen, is het vaak zo dat het verschil gemaakt wordt als je iemand hebt die je begeleidt, ondersteunt en motiveert om effectief uit te proberen en vol te houden. Dat is het verschil met een opruimboek lezen en niet in actie komen. Kies je voor begeleiding dan ben ik er voor je tijdens het hele traject. Je kan me al je vragen stellen, frustraties delen en ik vier graag jouw successen mee.

  Ik zorg er gewoon voor dat je net dat stukje verder geraakt. Ik geloof er in dat jij op een betere manier met jouw spullen kan leven. Ik wens jou ook echt het zalige gevoel toe van rust en ruimte in je huis en in je hoofd.
  Als jij er voor wil gaan, dan sta ik klaar voor je!

  Een goeie vraag!
  Wat heb je precies geprobeerd? Waarom lukte het niet? Weet je welke manier van organiseren het beste is voor jou? Streef je een realistisch doel na?
  Opruimen en organiseren op een manier die voor lange tijd werkt en die bij je past, is niet altijd simpel om zelf te achterhalen. Als opruimen en organiseren in het verleden niet werkte voor jou, dan kan dat verschillende redenen hebben. Ik kan je op deze manier dus geen antwoord geven op je vraag. Daarvoor heb ik eerst meer informatie van je nodig.

  Neem even contact met me op via het contactformulier of contact@goedgeschikt.be, dan kijken we samen wat jou het meeste vooruit helpt op dit moment.

  Zo veel of zo weinig tijd als jij bereid bent om in jouw huis te investeren.

  Hoe belangrijk is het voor jou om in een rustgevend huis te wonen? Hoe snel wil jij het effect voelen van een betere organisatie bij je thuis waardoor je je minder ergert en minder tijd verliest met zoeken naar spullen? Het is jouw keuze om per week bijvoorbeeld een kwartier of een uur tijd te maken voor de opdrachten. Hoe meer tijd je er aan spendeert, hoe sneller je effect ervaart natuurlijk.

  Bovendien heb je na het traject nog 2 jaar toegang hebt tot alle lessen. Je kan er dus steeds nog eens opnieuw doorgaan.

  Als je met een e-mailaccount kan werken, dan heb je alle computervaardigheden in huis om een online traject te volgen. Tijdens je betaling kies je een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee meld je je aan op de cursussite en je bent vertrokken!

  Het voordeel van een online traject is dat je van waar ter wereld ook kan mee doen. Je doet alles op je eigen plek en tijd. Nooit in de file staan om op tijd in de les te geraken :) Makkelijk, toch?

  Los van het kunnen werken met een computer, zijn er natuurlijk redenen waardoor online begeleiding voor jou op dit moment niet haalbaar is. Wil je weten welke begeleiding bij jou thuis mogelijk is?

  Contacteer me via het contactformulier of via contact@goedgeschikt.be. Samen vinden we zeker de beste oplossing voor jouw situatie!

  Klik op de knop van het traject dat je wil volgen.
  Je doorloopt 5 stappen waarin je betaalt en jouw inloggegevens kiest voor de leeromgeving.

  Na betaling ontvang je meteen een factuur in je mailbox.

  Leuk om te weten is dat je geen btw betaalt. Dit is een voordeel doordat Goed Geschikt vrijgesteld is van btw. Ik kies er bewust voor om jou dit voordeel te geven.

  Voor alle trajecten geldt de Goed Geschikt garantie. Vind je het uiteindelijk toch maar niets? Laat het me weten binnen 14 dagen na de start van het traject en ik stort het geld direct weer terug. Je hebt dus niets te verliezen.

  Er zijn geen kleine lettertjes. Je komt niet opeens voor extra kosten te staan.

  Laten we samen kijken wat jou het meeste helpt!

  Ik bel je graag eens om te kijken hoe jouw spullen, je het leven makkelijker kunnen maken.

  Voor elk gesprek reserveer ik tijd. Indien je ons gesprek wil verplaatsen of afzeggen, kan dat zonder problemen tot 24 uur op voorhand.

  Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in de privacyverklaring.

  Wat deelnemers aan een traject zeggen:

  Marie-Louise

  Ik wens nog in contact te blijven met de andere cursisten. Onze besloten kring op Facebook vind ik er geschikt voor. We kunnen er elkaar de moed inspreken om door te zetten.

  Marie-Louise, deelnemer van het traject met groepsbegeleiding

  Lindsay

  De hulp van Ryfka heeft een groot verschil gemaakt. De professionele hulp om mee een plan van aanpak op te stellen voor mijn verhuis was een enorme steun. Haar begrip voor het emotionele aspect van ‘wegsmijten’ en haar pragmatische insteek heeft enorm geholpen. Bedankt!

  Lindsay, deelnemer van een 1-op-1 traject

  Wil jij weer overzicht en rust dankzij de spullen bij je thuis?

  Laten we dan samen bekijken welk traject het beste bij jou past!

  2020 - Website door: Gert Geers - Algemene voorwaarden - Disclaimer

  x
  Deze website gebruikt cookies. Lees hier de privacyverklaring en disclaimer. Ik ga akkoord