banner
Mag ik deze dans van je?

Mag ik deze dans van je?

Probeer jij al jaren op te ruimen en het ietwat leefbaar te houden bij je thuis? Lukt het je maar niet om een plek langer dan een paar dagen opgeruimd te houden? Heb je de opruimkennis wel in je hoofd zitten, maar schiet je veel te weinig in gang? Voelt het alsof het geen zin heeft om te beginnen, tenzij je een hele kast of kamer kan opruimen?

Ben je dit beu?

Goed nieuws, daar komt verandering in...

Met de Magische Spullendans!

Dé speelse en luchtige aanpak om jouw kijk op opruimen te veranderen!

Je durft eindelijk op je spullen afstappen en ze ten dans vragen. Met de Magische Spullendans creëer jij momentum om wel met je spullen aan de slag te gaan. Op een leuke, haalbare manier ga je dansen met je spullen.

compilatie facebookquote

De Magische Spullendans is speciaal voor mensen die vinden dat er meer in het leven is dan opruimen!

dansen
Jij als persoon bent het belangrijkste dat er is. Zonder jou doen al jouw spullen er niet toe. Daarom dat jij aan zet bent om verandering mogelijk te maken. Met de Magische Spullendans laat je al de excuses voor wat ze zijn en stap je op je spullen af om de dans te beginnen.
dansen
Of nu gaat om spullen die ooit nog bruikbaar zijn, spullen die je ‘voor het geval dat’ bijhoudt of spullen waar je nog wel eens iets leuks mee doet. Wat hoort VANDAAG bij jou? Niet wat hoorde vroeger bij jou of wat hoort in de verre toekomst bij jou. Zorg dat je NU ten volle kan leven.
dansen
Het fijne is dat leven in een huis dat jou rust geeft mogelijk is. Het is een kwestie van beginnen en een gewoonte creëren waardoor jij stap voor stap kleine succesjes behaalt. Met de Spullendans ga je ervaren hoe haalbaar het is om de dans aan te gaan met je spullen.

facebookquote

Ook jij kunt terug overzicht en rust krijgen met de spullen bij je thuis!

Zelf forceerde ik me in mijn begintijd als opruimcoach met de grootse aanpak om op te ruimen. Dat had ik zo geleerd en ik dacht dat ik me daar moest op aanpassen. Dat het aan mij lag dat ik me zo moeilijk op één opruimtaak kon blijven focussen. Dat mijn opruimpogingen doorkruist werden door een onverwachts ziek kind, door een dringend telefoontje of gewoon door iets anders dat nou eenmaal leuker was dan opruimen. Deze grootse opruimmethodes veronderstellen dat:

Ookjijkandit

Je minstens een paar uur vrijmaakt om op te ruimen
Probleem is dat het leven zo zijn gang gaat en er op jouw geplande opruimmoment iets tussenkomt. Op het einde van de dag is het minstens even rommelig én voel jij je ook nog eens gefrustreerd of boos op jezelf.

Je een opruimactie helemaal weet af te werken
Je wil echt verandering met je spullen, dus als je start met opruimen verwacht je van jezelf dat je het deftig afwerkt en er geen losse eindjes meer overblijven. Je wil het meteen goed doen. Maar wees eens eerlijk, hoe vaak is je dat al zo gelukt?

Je in staat bent om meteen over al je spullen te beslissen
Dit gaat voorbij aan het feit dat het gevoel van overweldiging je echt kan verlammen. Dat je geen begin, en ook geen einde, ziet aan de taak waar je voor staat. En dan is het al snel aanlokkelijker om maar niet te beginnen.

Wat maakt de Spullendans zo magisch?

Het is alles wat je nodig hebt om deze zomer de magie te ervaren van welk verschil opruimen in je leven kan maken. Met de Magische Spullendans word je 10 dagen lang uitgenodigd om te dansen met je spullen. Om in actie te komen. Zonder meteen een groots doel dat die hele kast of kamer in 1x opgeruimd moet geraken. En ook zonder dat je meteen in je meest dierbare spullen duikt.

Praktische handvaten
om klein en realistisch te starten met bewegen

Samen de dansvloer op
zodat je gestimuleerd wordt om jouw ritme te vinden

Een stoel aan de zijlijn
om uit te rusten en geïnspireerd te worden door andere dansers

Ontdek zelf de unieke combinatie van speels en luchtig in actie komen volgens jouw ritme en conditie. Jij bepaalt hoe snel of hoe lang je danst. Dit maakt de Magische Spullendans een haalbare en leuke manier van opruimen, zeker voor creatieve en gevoelige mensen.

banner

De Magische Spullendans

✔ Haalbaar starten met opruimen door 1x per dag een dans aan te gaan met je spullen

✔ De luchtigheid, en zelfs plezier, ontdekken van een ‘noodzakelijk moeten’

✔ Inzicht in waarom een dagelijkse actie wel verschil uitmaakt

✔ Het perfectionistisch kantje in jezelf uitdagen

✔ Loskomen van een alles-of-niets aanpak met je spullen

✔ Vooruitgang zien bij je thuis

✔ 6 video's met dansinstructies

✔ Met echte, praktische voorbeelden van mij

✔ Start wanneer het jou uitkomt

✔ Alles is gegarandeerd minimum een jaar te herbekijken

✔ Aanpak verder te gebruiken de rest van je leven

Deze Spullendans is NIET bedoeld om je meest emotionele en dierbare spullen aan te pakken - wel maak je een start met de gewone doordeweekse spullen.

Ervaar hoe haalbaar en leuk dansen met je spullen is!

facebookquote

“Onbewust miste ik vroeger een realistische manier om de chaos om me heen te verminderen, naast het hebben van jonge kids, een drukke job, een sociaal leven en leuke dingen doen. Door steeds dichter bij mijn eigen kern te komen, besefte ik dat het vaak de kleine dingen zijn die een groot verschil uitmaken. Wanneer ik thuis minder overweldigd en overprikkeld wordt, dan voel ik me rustiger in mijn hoofd en ben ik meer ontspannen. Dan ben ik ook een fijner iemand voor de mensen om me heen. Met mijn ervaring als opruim- & lifecoach werd ik geïnspireerd tot de creatie van de Magische Spullendans. Een dans met je spullen zodat er beweging komt in het te veel aan spullen om je heen."

Doe mee met de Spullendans en merk zelf hoe bevrijdend het dansen is!
- Ryfka Heyman

ryfka

Dans jij ook 10 dagen mee met je spullen?

“Het grootste inzicht is dat ik mag blij zijn met de kleine dingen die ik doe. En dat ik het waard ben om het hier ‘vrij’ te houden. Ik laat/liet soms dingen staan met het idee: ‘Ik doe dat later wel, nu heb ik geen tijd genoeg’, maar dat is niet waar. Wel even confronterend. Ik denk zelfs dat ik soms dingen liet staan om te ‘bewijzen’ hoe druk ik het heb…”
- Een danseres

Dit vinden andere dansers:
facebookquote facebookquote facebookquote facebookquote

Ik nodig je mee uit om de dansvloer bij je thuis te betreden!


Wat kost de Magische Spullendans?

Leren (en durven) dansen met je spullen is levensveranderend.
Voor jezelf, maar uiteindelijk ook voor de mensen om je heen. Want wanneer jij anders omgaat met je spullen, sijpelt het door naar andere vlakken in je leven en daardoor ook naar andere mensen. Hoeveel is jou dat waard?

Ik weet dat als de Spullendans jou ook maar 1 inzicht geeft en de stap naar actie doet zetten dat je dit kan verder zetten. Dat je hier jaren later nog de vruchten van plukt. Het zijn de eerste stappen die we samen al dansend afleggen zodat jij de volgende stappen zelf kan zetten.

Zou het dan absurd zijn om voor de Magische Spullendans meer dan €150 voor te vragen?
Ik denk van niet.

Maar ik wil de Spullendans zo toegankelijk mogelijk houden.
Daarom dat de prijs nu nog €55 is.

Dat is niet in verhouding tot het potentieel van verandering die de Spullendans met zich meedraagt.

Stap dus mee de dansvloer op voor €55!!!


"Als je danst is je doel niet om naar een bepaalde plek op de dansvloer te gaan.
Je doel is om van elke stap te genieten."

Wayne Dyer

2022 Goed Geschikt - KBO: BE0691567636 - Website door: GG - Algemene voorwaarden - Disclaimer

x
Deze website gebruikt cookies. Lees hier de privacyverklaring en disclaimer. Ik ga akkoord