Goed Geschikt begeleidt vrouwen bij het opruimen en organiseren van hun spullen.

Goed Geschikt Opruimen en Organiseren

Ik ben Ryfka Heyman. Ik ben gepassioneerd om licht chaotische vrouwen makkelijker te laten leven met de spullen bij hen thuis.

Ik ben zelf een licht chaotische vrouw, mama en leidinggevende. Ik doorzwom al een aantal woelige wateren in mijn leven. Doordat ik dieptes meemaakte, zette ik bewust stappen om hier uit te geraken. Ik deed dit op verschillende manieren.

Eén van de actieterreinen was aan de slag gaan met de spullen om me heen. Dit had meer effect dan ik vermoedde. De visuele rust bij me thuis, en nog belangrijker, de mentale rust in mijn hoofd bleken onbetaalbaar.

Als je werkt met je spullen hoef je niet te weten wat de oorzaak van wat is. Het doet er niet toe wat het aandeel van iemand anders is in hoe je nu leeft.

Je begint met de spullen die vandaag in je leven zijn. Je begint met iets kleins. Je probeert iets uit zonder dat je meteen je hele leven omgooit. Zo ondervind je snel en makkelijk hoe je weer meer vat krijgt op de spullen in je leven.

Ik startte in 2018 als professional organizer (of opruimcoach). Door andere vrouwen te begeleiden besef ik nog meer dat spullen bedoeld zijn om ons het leven makkelijker te maken. Doordat we in een te overvloedige consumptiemaatschappij leven, verdwijnt dit doel juist door een chaos aan spullen. Te veel spullen waarover we vaak niet eens nadenken over hoe we ze organiseren. En daar maak ik dus het verschil!

Ik ben in Vlaanderen de eerste online opruimcoach voor licht chaotische vrouwen. Ik zet namelijk de voordelen van het internet in om mensen naar motiverende resultaten bij hen thuis te leiden. Ik help vrouwen online om stil te staan bij hoe ze nu omgaan met de spullen in hun leven. Ik laat ze in actie komen (opruimen) zodat ze zelf het effect voelen en gemotiveerd geraken. Dan begeleid ik ze naar een betere manier om hun spullen te organiseren waardoor deze vrouwen dagelijks de voordelen voelen van goed geschikt te leven!

Heb jij ook zin om bij je thuis terug de touwtjes in handen te hebben over je spullen? Laten we dan samen kijken wat voor jou het verschil maakt.

Opleidingen

certificaat certificaat

Professional organizer voor de Belgische markt

door Annelies Mentink van Professional Organizer Academy

Become an Organizing Expert

door Cassandra Aarssen van Clutterbug

Praktische begeleiding bij hoarding problematiek

door Hilde Verdijk van Yourganize

Maak van ADHD jouw superpower

door Jorna Postma van Jorjoy

Hoe klanten mij ervaren

Marie-Louise

Bakplaten, kleine broodvormen en bakvormen gaan naar de kringwinkel. Ik heb er echt plezier in om op te ruimen. Ik wist niet dat ik dit een prettige job zou vinden... Dit alles voelt nog steeds heel goed!!!
Dank voor de ruggensteun!

Marie-Louise

Wil jij je leven veranderen via je spullen?2020 - Website door: Gert Geers - Algemene voorwaarden - Disclaimer

x
Deze website gebruikt cookies. Lees hier de privacyverklaring en disclaimer. Ik ga akkoord