Goed Geschikt leven

Ik ben Ryfka Heyman en help mensen die vastgelopen zijn met hun spullen zodat ze een leven vol (zelf)vertrouwen tegemoet gaan.

Ik ben een licht chaotische vrouw (ADD'er), mama en leidinggevende. Ik doorzwom al een aantal woelige wateren in mijn leven. Doordat ik dieptes meemaakte, zette ik bewust stappen om hier uit te geraken. Ik deed dit op verschillende manieren.

Eén van de actieterreinen was aan de slag gaan met de spullen om me heen. Dit had meer effect dan ik vermoedde. De visuele rust bij me thuis, en nog belangrijker, de mentale rust in mijn hoofd bleken onbetaalbaar.

Als je werkt met je spullen hoef je niet te weten wat de oorzaak van wat is. Het doet er niet toe wat het aandeel van iemand anders is in hoe je nu leeft.

Je begint met de spullen die vandaag in je leven zijn. Je begint met iets kleins. Je probeert iets uit zonder dat je meteen je hele leven omgooit. Zo ondervind je snel en makkelijk hoe je weer meer vat krijgt op de spullen in je leven.

Ik startte in 2018 als professional organizer (of opruimcoach). Door mensen te begeleiden besef ik nog meer dat spullen bedoeld zijn om ons het leven makkelijker te maken. Dit verdwijnt door een teveel aan spullen. Te veel spullen waar we niet bij stil staan waarom we ze een plek in ons huis geven of waarom we ze niet kunnen laten gaan. En daar maak ik dus het verschil!

Ik ben in Vlaanderen de eerste online opruimcoach voor mensen die vastgelopen zijn met hun spullen. Ik zet de voordelen van het internet in om mensen naar resultaten bij hen thuis te leiden. Ik laat mensen inzien hoe ze nu omgaan met de spullen in hun leven en welke impact dat heeft. Er wordt actie aan gekoppeld (opruimen) zodat ze zelf het effect voelen en gemotiveerd geraken. Zo wordt de basis gelegd om duurzaam op te ruimen en te leven.

Heb jij ook zin om bij je thuis terug de touwtjes in handen te hebben over je spullen? Laten we dan samen kijken wat voor jou het verschil maakt.

Opleidingen

certificaat certificaat certificaat

Professional organizer voor de Belgische markt

door Annelies Mentink van Professional Organizer Academy

Become an Organizing Expert

door Cassandra Aarssen van Clutterbug

Praktische begeleiding bij hoarding problematiek

door Hilde Verdijk van Yourganize

Maak van ADHD jouw superpower

door Jorna Postma van Jorjoy

Jaarprogramma 2021 Leef je mooiste leven

door Michael Pilardszyk van Mastermind Academy

Hoe klanten mij ervaren

Marleen

Door Ryfka is het besef gekomen dat opruimen zoveel meer is dan fysieke spullen wegdoen. Ze wist tijdens het traject telkens de juiste vragen te stellen om dieper te gaan om de verandering van binnen uit te doen groeien.

Het is een mooi, begripvol en warm ondersteund traject geworden!
Een dikke dankjewel hiervoor!

Marleen

Wil jij je leven veranderen via je spullen?2022 - Website door: Gert Geers - Algemene voorwaarden - Disclaimer

x
Deze website gebruikt cookies. Lees hier de privacyverklaring en disclaimer. Ik ga akkoord